Zorg bij het Instituut

Cabine van zorg en haar verwijdering gezicht

We beoefenen de Gelaatsverzorging met merken Mary Cohr en Academy (aromatische schoonheidsverzorging, zorg collageen...)
Herhaald gebruik van het gezicht worden gemaakt met heet kaarsvet.

07 in de bois.wma

le soin à Marlay

massage Corps 

en version  30 min. 45 min ou 1 heure . de 35€ à  62€. Solo et/ou Duo

Wassende cabine

Klein of groot ontharing met warme was of hot wax, vanaf hier, kom je net.
Vergeet niet te vragen uw hergroei product dat bespaart u een week tussen twee wassende!

Lichaam zorg cab

Komen besteedt een ochtend ontspannen met een lichaam dat geval u zorg: inwikkeling, bloedsomloop verzorging, ontspanning, zware benen behandeling of terug behandeling, stevigheid van het borstbeeld de zorg.
Pakket inwikkeling van 5 zorg + 1 product = - 10% tot 10 zorg + 2 producten = - 20%
Gepersonaliseerde package, vragen!

Make-up en auto make-up cursussen

Wilt wijzigen hoofd of premieaffaires te ontvangen u in kleuren, maquillons u u markeren.
Als u advies nodig of wilt uw gewoontes te veranderen, bieden wij cursussen van make-up in één of drie sessies volgens uw behoeften.

Soin photo réjuvénation

Les soins de photoréjuvénation par lumiére pulsée,pour traiter visage,décolleté,cou, mains en anti age, anti tache, anti rougeurs, anti marques.Sur la photo résultat aprés une cure de 5 séances .

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies